Natasha Christia

Comissària, escriptora, i docent no afiliada basada en Barcelona. Complementa la seva activitat com a consultora de col·leccions i com a marxant especialitzada en fotografia i fotolibros.

La seva recerca se centra en l’exploració i la reinvenció dels relats dominants per mitjà d’una lectura nova de les col·leccions arxivístiques, de la intersecció de fotografia, cinema i fotolibros, i del diàleg entre la fotografia d’avantguarda del segle XX i les manifestacions contemporànies etiquetades com a «postfotografia».

Va ser la directora artística de la quarta edició de DocField Festival de Fotografia Documental de Barcelona, que es va llançar sota el tema “Europe: Lost in Translation”.

Entre els seus projectes de comissariat més recents destaquen: Lukas Birk: Sammlung bis jetzt” (Galerie Hollenstein, Lustenau Àustria, 2018), “The Family of No Man” (co-curated with Brad Feuerhelm for Arles Cosmos 2018), and “You Llauri What You Eat”, The Family of No Man (co-comissariat amb Brad Feueherlm, Cosmos Arles Books 2018) i You Llauri What You Eat (Krakow Photomonth 2019).