Pascale Descazeaux ha estat la guanyadora de la beca Narrativa Fotogràfica: dotada amb el curs de Creació de Projectes i Autoedició de Fotolibros!

Per a la convocatoría, Pascale dos projectes “GRACIAS X EL FUEGO” i “Maria Esperanza Sara Ester Feliza”.

Us vam mostrar algunes imatges de “GRACIAS X EL FUEGO”!

En paraules de l’autora:

“Es necessita un foc per a prendre una espurna. I no parlo d’una foguera que tot ho destrueix, sinó més aviat d’una calor. Una calor de pertinença, un segon de no sentir-nos sols, de veure en l’altre que el que sents és real. Que les preguntes que t’has fet (aquestes que després de formular-les ja no et permeten continuar enganyant-te), podrien arribar a tenir una resposta. I que per a arribar aquí cal deixar de somiar i obrir bé els ulls.”

Enhorabona Pascale!

Moltes gràcies de nou a todxs lxs que heu participat!