La mostra organitzada per la Fundació Mapfre compta amb la participació del Institut de Estudis Fotografics de Catalunya, Idep Escola Superior d’Imatge i Disseny, Elisava i la nostra escola, i reuneix els projectes “Evocare” de Gael del Rio exalumna del Curs de Creació de Projectes, “Ex-libris” de Laura Gálvez-Rhein, “Alerta Mira-sol” de Blanca Munt i “Obscure Presence” de Gunnlöð Jóna Rúnarsdóttir

Els quatre projectes ens porten a diferents realitats consolidades en el record del passat o en aspectes de la identitat col·lectiva. En el primer cas, Gael del Riu i Laura Gálvez-Rhein troben en figures familiars (pare i avi, respectivament) un motiu per a desplegar les seves històries personals. En el segon cas, Gunnlöð Jóna Rúnarsdóttir i Blanca Munt es fixen en aquestes històries col·lectives que conformen una realitat i identitats locals

Podrà visitar-se fins al 16 de gener de 2022!